Jevrejska 6, 78000 Banja Luka
+387 65 001 919
info@starsandmore.ba

O nama

Rekli su o nama…

Ne slušajte naše riječi, evo šta su drugi rekli o nama:

Drage prijateljice iz Banjaluke. Potpuno sam očaran vašom energijom i elegancijom koju ste iskazali povodom organizovanja ovoga lijepoga muzičkog festivala u Banjaluci. Sve je bilo prvoklasno. Doček, smještaj, gostoprimstvo, organizacija koncerta i nadasve VRHUNSKI sound bili su na svjetskome nivou. A to je sve prepoznala i božanstvena publika Banjaluke….

Ja sam se već odavno predao u ruke ženama jer mislim da one jedine mogu spasiti ovu našu ljudsku civilizaciju koju uostalom i stvaraju…

Samo tako naprijed!

Uz puno ljubavi pozdravljam vas i želim sve najbolje..

Rade Šerbedžija

Umjetnik

Vrhunski profesionalizam mladog tima hrabrih žena vođen prvenstveno entuzijazmom i ljubavlju prema umjetnosti je za kratko vrijeme postigao zavidne rezultate. Izuzetno je zadovoljstvo imati takve saradnike na svojoj strani.

Amira Medunjanin

Umjetnica

Nakon 35 godina koncerata, turneja, prvi put da sam se osjećao kao umjetnik. Drago mi je da postoji Stars and More. Prekrasno iskustvo, profesionalizam, znanje sa pravom mjerom umjetničke ljepote na svjetskom nivou što je rijetkost za naše Balkanske uslove i poslovnu klimu. Nastavljam dalju suradnju na neograničeno vrijeme.

Nek živi ljubav since 1985/2020

Žeric Dražen Žera

Crvena Jabuka

Suradnja sa Stars & More bila je jedno potpuno novo iskustvo, u svakom pogledu pozitivno. Velika profesionalnost, organizacija na nivou, iznimna susretljivost i osmijeh na svakom koraku. Odlična ekipa!

Dino Bahtijarević

menadžer grupe PARNI VALJAK

Dugo se poznajemo, dugo sarađujemo, profesionalizam se u mom poslu podrazumeva, ali Stars & More ima uz to i veliko srce. Putovati, raditi a osećati se sigurno i voljeno je nešto na šta nisam nikada naišla.

Veliko mi je zadovoljstvo i radost što sam naišla na vas! Stars & More je više od posla to je radost života!

Sloboda Mićalović

Glumica

Svaki put kada sam sarađivala sa Biljanom Čigojom, Jelenom Vuksan i njihovim timom iz “Stars & More” agencije, bili su odlično i profesionalno organizovani koncerti uz veliku posvećenost pevaču. Kad se na to još doda i odlična atmosfera tokom čitavog procesa, puna smeha i zabave, onda je to pravi ugođaj za svakog pevača.

Jelena Tomašević

Estradna umjetnica

Kreativni tim Stars & More agencije je u više navrata pokazao izrazit osećaj za sjajnu organizaciju u oblasti umetnosti. U ovim mladim ljudima imao sam besprekornu podršku kako u organizovanju elegantnih glumačkih večeri poezije i muzike u Banskom dvoru,tako i na putovanju u daleku Kinu 2018. godine, kada sam kao producent predstavljao projekte pravoslavnog filma produkcije Terirem. Ovi primeri svedoče o sposobnosti Stars & More agencije da podjednako dobro izvedu kako domaće, tako i internacionalne projekte. Želim vam svu sreću uz nadu u zajedničke buduće saradnje!

Ivan Bosiljčić

Glumac

Već pri prvom susretu i suradnji sa STARS & MORE bilo je jasno da se radi o agenciji koji imaju ideju , viziju i ekipu koja na najprofesionalniji način sprovodi organizaciju koncerta od početka do kraja pazeći na svaki detalj.

Sigurni smo da će naša započeta suradnja trajati dugo i rezultirati sa brojnim uspješnim koncertima i lijepim trenucima.

Petar Grašo

Muzička zvijezda

Od vas bi mnogi mogli naučiti šta se sve postiže napornim radom, upornošću i kreativnošću. Ja vam od srca želim da ostvarite sve vaše poslovne ali i privatne želje i planove. Biće nam zadovoljstvo da kroz dobru saradnju budemo dio priča koje ispisujete.

Nada Kuzmanović

Courtyard by Marriott Banja Luka

U moru marketinških i menadžerskih agencija posebno bih izdvojila agenciju Stars & More, koja po svojoj profesionalnosti se izdvaja među najbolje.

Saradnja sa vama je bila više nego uspešna i nadam se , i ubuduće da ćemo imati poslovnu, kao i prijateljsku saradnju na visokom nivou. Želim vam dugotrajnost i istrajnost u ovom poslu, gde najbolji uvek prepoznaju najbolje.

Lepa Brena

Muzička zvijezda

Ako govorimo o organizaciji muzičkih koncerata i kulturnih događaja, tvrdim da zene to rade sa jednom posebnom odgovornošcu, profesionalizmom i predanošću i mnogo detaljnije od nas muškaraca. Još kada u timu imate agenciju Stars&More, onda možete biti sigurni da ste u pravim rukama. Pošto sam od skoro i sam počeo saradnju sa ovim divnim damama, mogu reći da sam prezadovoljan i da je ovo tek početak jednog divnog prijateljstva.

Sergej Ćetković

Muzička zvijezda

Mjera našeg uspjeha su naši zadovoljni klijenti i saradnici.

Klijenti koji su nam ukazali povjerenje: