Jevrejska 6, 78000 Banja Luka
+387 65 001 919
info@starsandmore.ba

O nama

Rekli su o nama…

Ne slušajte naše riječi, evo šta su drugi rekli o nama:

Vrhunski profesionalizam mladog tima hrabrih žena vođen prvenstveno entuzijazmom i ljubavlju prema umjetnosti je za kratko vrijeme postigao zavidne rezultate. Izuzetno je zadovoljstvo imati takve saradnike na svojoj strani.

Amira Medunjanin

Umjetnica

Nakon 35 godina koncerata, turneja, prvi put da sam se osjećao kao umjetnik. Drago mi je da postoji Stars and More. Prekrasno iskustvo, profesionalizam, znanje sa pravom mjerom umjetničke ljepote na svjetskom nivou sto je rijetkost za naše Balkanske uslove i poslovnu klimu. Nastavljam dalju suradnju na neograničeno vrijeme.
Nek živi ljubav since 1985/2020

Žeric Dražen Žera

Crvena Jabuka

Suradnja sa Stars & More bila je jedno potpuno novo iskustvo, u svakom pogledu pozitivno. Velika profesionalnost, organizacija na nivou, iznimna susretljivost i osmijeh na svakom koraku. Odlična ekipa!

Dino Bahtijarević

menadžer grupe PARNI VALJAK

Dugo se poznajemo, dugo sarađujemo, profesionalizam se u mom poslu podrazumeva, ali Stars & More ima uz to i veliko srce. Putovati, raditi a osećati se sigurno i voljeno je nesto na sta nisam nikada naisla.
Veliko mi je zadovoljstvo i radost sto sam naišla na vas! Stars & More je više od posla to je radost života!

Sloboda Mićalović

Glumica

Svaki put kada sam sarađivala sa Biljanom Čigojom, Jelenom Vuksan i njihovim timom iz “Stars & More” agencije, bili su odlično i profesionalno organizovani koncerti uz veliku posvećenost pevaču. Kad se na to još doda i odlična atmosfera tokom čitavog procesa, puna smeha i zabave, onda je to pravi ugođaj za svakog pevača.

Jelena Tomašević

Estradna umjetnica

Kreativni tim Stars & More agencije je u više navrata pokazao izrazit osećaj za sjajnu organizaciju u oblasti umetnosti. U ovim mladim ljudima imao sam besprekornu podršku kako u organizovanju elegantnih glumačkih večeri poezije i muzike u Banskom dvoru,tako i na putovanju u daleku Kinu 2018. godine, kada sam kao producent predstavljao projekte pravoslavnog filma produkcije Terirem.Ovi primeri svedoče o sposobnosti Stars & More agencije da podjednako dobro izvedu kako domaće, tako i internacionalne projekte. Želim vam svu sreću uz nadu u zajedničke buduće saradnje!

Ivan Bosiljčić

Glumac

Već pri prvom susretu i suradnji sa STARS & MORE bilo je jasno da se radi o agenciji koji imaju ideju , viziju i ekipu koja na najprofesionalniji način sprovodi organizaciju koncerta od početka do kraja pazeći na svaki detalj.
Sigurni smo da će naša započeta suradnja trajati dugo i rezultirati sa brojnim uspješnim koncertima i lijepim trenucima.

Petar Grašo

Muzička zvijezda

Od vas bi mnogi mogli naučiti šta se sve postiže napornim radom, upornošću i kreativnošću. Ja vam od srca želim da ostvarite sve vaše poslovne ali i privatne želje i planove. Biće nam zadovoljstvo da kroz dobru saradnju budemo dio priča koje ispisujete.

Nada Kuzmanović

Courtyard by Marriott Banja Luka

U moru marketinških i menadžerskih agencija posebno bih izdvojila agenciju Stars & More, koja po svojoj profesionalnosti se izdvaja među najbolje.
Saradnja sa vama je bila više nego uspešna i nadam se , i ubuduće da ćemo imati poslovnu, kao i prijateljsku saradnju na visokom nivou. Želim vam dugotrajnost i istrajnost u ovom poslu, gde najbolji uvek prepoznaju najbolje.

Lepa Brena

Muzička zvijezda

Ako govorimo o organizaciji muzickih koncerata i kulturnih dogadjaja, tvrdim da zene to rade sa jednom posebnom odgovornoscu, profesionalizmom i predanoscu i mnogo detaljnije od nas muskaraca. Jos kada u timu imate agenciju Stars&More, onda mozete biti sigurni da ste u pravim rukama. Posto sam od skoro i sam poceo saradnju sa ovim divnim damama, mogu reci da sam prezadovoljan i da je ovo tek pocetak jednog divnog prijateljstva.

Sergej Ćetković

Muzička zvijezda

Klijenti koji su nam ukazali poverenje

Mjera našeg uspjeha su naši zadovoljni klijenti i saradnici